emmamama 2013.10.27. 07:54

Kimittud

Tegnap Pakson Ki Mit Tud?-ot rendeztek. A szentgyörgyi néptáncegyüttes, ahol Hanna is táncol, minden évben képviselteti magát, eddig arany, ezüst minõsítésekkel jöttek haza. Piciket nem szoktak vinni az ifjúsági csoporttal, de most Hanna és Hajnalka is ott lehetett a gyermekcsoportból. Mikor megtudta, hogy nem csak a pécsváradi leányvásárra mehettek a nagyokkal, hanem erre a versenyre is elkísérhetik õket, madarat lehetett volna fogatni vele.

Persze, nem mondtam neki, hogy verseny lesz, mert szétizgulta volna magát. Csak ott tudta meg, hogy Magdi néni (a Tûzvirág "rettegett" vezetõje) lesz ráadásul az egyik zsûritag a tánc kategóriában, hát kiguvadtak a szemei rendesen... De nem félt. Én annál inkább, mikor megláttam a tûzvirágos tánctanárát, Dávid "bácsit" is a zsûri mögött, ahogy folyamatosan beszélgettek Magdi "nénivel" Hannáék fellépése alatt. Tartottam tõle, hogy Hanna jelenléte hátrányt jelent a dunaszentgyörgyi csoportnak, hisz két egyesületben táncolni egyszerre lehet, hogy nem ildomos...  De nem volt gond. Sõt, állítólag õket megdicsérték.

A csapat végül bronzot kapott, ami ugyancsak szépen csillog, és Hanna épp annyira örült neki, mintha arany minõsítésben részesültek volna. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://emmamama.blog.hu/api/trackback/id/tr665973189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vilmácska 2013.10.27. 08:55:46

Ügyes kislány! :D

emmamam 2013.10.27. 17:58:11

köszi, szerintem is... :)
süti beállítások módosítása