emmamama 2014.03.18. 09:02

Dioptriák

Ármin egy ideje panaszkodik kettõslátásra. De csak akkor látott duplát, ha a tévét vagy a számítógép monitorját nézte. (Tudom, felvilágosult anyukák nem engedik egyiket se nézni a hétéves gyereknek, de ez engem nem érdekel. ) Elõször arra gonoltam - én, a hipochonder paraanya -, hogy agydaganat, vagy valami más borzalmasság, de aztán lehiggadtam, és megsejtettük az egyszerû megoldást: csakis a szemüveg lehet a bûnös.

Apja tegnap el is vitte dokibácsihoz Ármint, aki igazolta a sejtésünket. Árminnak fél dioptriával kisebb lencse kell! Örülés vaaan! Szeptember óta javult ennyit a szeme. Dokibácsi azt mondta, tulajdonképpen nem a szeme rossz a gyereknek, hanem a kancsalsága miatt kell neki a szemüveg, és, ha így folytatja, el is nõheti az ókuláját.

Csak nagyon zárójelesen: üröm az örömben, hogy megint - nem is tudom hányadszorra - új szemüveg kell... Viszlát, 60 ezer Ft...

A bejegyzés trackback címe:

https://emmamama.blog.hu/api/trackback/id/tr595973164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása