emmamama 2013.10.25. 08:13

Jelen

Jól eltûntem... De azért tegnap gyorsan összedobtam egy õszi sablont azért.

Élet zajlik, ha a nap 48 órából állna, az se volna elég.

Címszavakban...

- Most épp kölkek betegek, egyik náthásabb, mint a másik.

- Ármint "szervízbe" hordjuk (apja így hívja :D), egyelõre a családi anamnézisen vagyunk túl apjával, és reméljük a legjobbakat. :) Tegnap megtanult cipõt kötni, és most körülrajongjuk. (Óvó néni közölte vele, hogy kösse be õ, és õ bekötötte. Kb 2 hete gyakorolta apjával, de még nem ment a masni. Úgy tûnik, tegnapra ülepedett le a tudása. :) Sokat épít, biciklizik, hatalmas szövege van, és az új (immár harmadik ) szemüvegében meg a kötött pulcsijában úgy néz ki, mint egy mini egyetemista.

- Álmos fejlõdik, észben és akaratban, emellett mindene Ármin, megy utána mindig, mint a kiskutya. Mondatokban beszél, mármint 3-4 szavasokban, amit értünk, egyébként barokk körmondatokban, amik tele vannak halandzsával és nem értjük. Énekel, legújabb a "Lovas kocsin, mimimimimi" - ez a "Nem messze van ide Kalocsa" kezdetû népdalból idézet amúgy. Ha valaki nem jött volna rá.

- Hanna táncol és táncol és táncol... Nagy megtiszteltetés érte, a Vadrózsa (helyi együttes, ahol még a Tûzvirág mellett táncol és nagyon szereti) ifjúsági csoportjával elmehetett Pécsváradra a leányvásárra. Végig állta és táncolta az egész napot a nyolcvannyolc alsószoknyájában (nem nagyon lehetett leülni), mint utóbb kiderült, betegen.

Ez a sárközi össztánc, a rendezvény végén. Hannusom a pici kékszoknyás, a még kisebb fehérszoknyás (Hajnalka) mellett.

Holnap meg Ki Mit Tudra mennek...

A suli megy. Nem a legjobban, de nem is rosszul. Sok a négyes (röpdolgozatok környezetbõl minden óra elején és matekból, egy hiba négyes, és így tovább...), de már kezdem feladni a maximalizmusomat. Örülök, hogy így is jól teljesít. Itthon is kellene tanulni, de nem szívesen nyúzom.

- Én meg... vagyok. Sokszor a plafonon, de mégis boldog vagyok, mert itt ez a 3 csoda. :D Apjuk estig dolgozik, így nagyságrendekkel nehezebb az élet, futni alig tudok elmenni, csak sötétben, akkor is rövideket (de hozzám képest gyorsakat), bár hétvégén a társammal lenyomtunk 12,6 km-t, jó volt. :) Torna abszolút kilõve, pedig hiányzik nagyon. Jah, és szakdogát kéne írnom. Lehetõleg áprilisig. Mondanom se kell, hogy egy sort sem írtam hozzá az utóbbi jónéhány hónap alatt...

A bejegyzés trackback címe:

https://emmamama.blog.hu/api/trackback/id/tr565973191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vilmácska 2013.10.25. 10:26:45

Emma, annyira jó, hogy írtál végre! :D Örülök neked/nektek! :**

Thalia 2013.10.26. 06:58:33

ezt nagyon jó volt olvasni!

emmamam 2013.10.26. 07:55:53

Örülök nektek! :)
süti beállítások módosítása