emmamama 2013.09.12. 10:46

Maradt a csapat

Júniusban azon "keseregtem", hogy Hanna a Tûzvirág aprói között marad. Pontosabban: nem ezen keseregtem, hisz teljesen természetes, hogy aki 1 éve táncol ott, az nem tud annyit, mint aki 3 éve ott koptatja a deszkákat. Olivérért fájt a szívem, hisz annyira aranyosan táncoltak együtt Hannával a gálán, és biztos voltam benne, hogy a kissrác is megy tovább, a többi ügyessel.

Aztán a meglepés a beiratkozáskor ért, akkor mondták, hogy mindenki marad a "négyeskében", mert jók, egyben vannak a csapatok, stb. (Dávid "bácsi" további kulisszatitkait nem teszem közzé. ) Nos, én ennek annyira örültem, mint amennyire nem örült a többi szülõ... Hát persze, tök érthetõ, hogyha nem voltak túl lelkesek, én se lettem volna a fellegekben, ha kiderül, hogy a több éve itt táncoló szuperügyes gyerekem nem mehet egy korcsoporttal feljebb...

Így a tegnapi próbán ismét együtt táncolt a két manó. Ha már eképpen alakult a "beosztás", akkor remélem, továbbra sem szedik szét õket. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emmamama.blog.hu/api/trackback/id/tr115973194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ildi a szomszédból 2013.09.12. 11:25:56

Gratula a továbbjutáshoz! Ügyes nagyon Hanna! :)

emmamam 2013.09.12. 12:05:54

Nem jutott tovább! :D De köszi! :)

Ildi a szomszédból 2013.09.12. 22:20:43

Na jól van... nem te írsz félreérthetően, én nem tudom értelmezni, amit olvasok :/ Én azt, hogy marad a négyes, úgy értelmeztem, hogy ők együtt jutottak tovább :D :D Gratula a sikereihez :) Így már jó? :D :D
süti beállítások módosítása