emmamama 2013.07.25. 13:36

Telik

... a nyár. Viszonylag eseménytelenül...

(Itt - és ezekben a pillanatokban is - Hanna betment csinál az öccsébõl, Álmos pedig drukkol nekik. )

Voltunk kirándulni Ozorán, a napokban megyünk barátnõs-Balatonozásra, végre jó a vize a medencénknek, gyerekek jönnek-mennek (két napja épp heten voltak itt ), Ármin biciklizik, csavarog és segít nekem, pl éthordót szállít... Hanna aranyos (és nem lehet kimozdítani itthonról, a hittantáborba bírt elmenni csak, de az utolsó napon délben haza kellett jönni), Álmos vicces, és egyre többet beszél... Én próbálok melózgatni itthon, meg futkározok is, F. és a nagyszülõk nem kevés közremûködésével (õk nem futnak, bébicsõszködnek).

Tegnap volt nálunk aerobik is, ha jól számoltam, 17 csaj tornázott a kertünkben, nagyon nagy élmény volt (nekem mindenképpen) F. elõtte, miközben segítségképpen elrakodott a "tereprõl", azt mondta, elhozza a haverjait, ennyi nõt egyben úgysem láttak, és elsörözgetnek a teraszon, de aztán inkább bebújt a számítógép elé és színét sem lehetett látni abban az egy órában.

Hát, szóval így.

A bejegyzés trackback címe:

https://emmamama.blog.hu/api/trackback/id/tr685973207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása