emmamama 2009.11.19. 15:12

Kukorica

Apukám tonnaszámra pattogtatja nekünk a kukoricát. F tegnap megjegyezte: a múltkor, amikor belekóstolt, könnybe lábadt a szeme, mert a nagymamájánál (aki már 9 éve halott) evett utoljára ilyen kukoricát, õ szokott neki pattogtatni.

Roppant kemény - kifelé - roppant szókimondó - a bántásig -, de ez csak álca. Tizennyolc év alatt sikerült kiismernem. Soha nem felejtem el azt sem, ahogy egyszer, régen, a kórházban kente a lekváros kenyeret a mamájának... :)

Eddig nem igazán mesélt arról sosem, milyen hangulatok befolyásolják az érzéseit. Utoljára - és elõször - két éve karácsonykor tapasztaltam ilyent: egy szép, virágos bögrét kaptam tõle, éspedig azért, mert az az én nagyszüleimre emlékeztette õt... :)

Hm. Azt hiszem, öregszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://emmamama.blog.hu/api/trackback/id/tr935974013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

d.s 2009.11.19. 17:20:24

:) A legkeményebb férfi lelepleződik egyszer, hogy vannak érzései. Vagy meghatódik valamitől. Nem baj az. Nem kell mindig keménykedni.:) És te mit szóltál a virágos bögréhez? Bőgtél, mi?:)

Emma 2009.11.19. 17:21:22

Hát, csillogott a szemem,mikor mondta, hogy miért azt...:) Dehogy baj! Sőőőt! .D

d.s 2009.11.19. 18:33:06

Az a francos kötőhártya-gyulladás:)
süti beállítások módosítása