emmamama 2009.08.01. 22:53

Húzunk

Gondoltam, beköszönök, mielõtt eltûnünk a balfenéken holnap reggel... Apjuk szerint fél 10-kor indulás van. Hááát... Igyekszünk, igyekszünk.

Csomagok készen, csak pár apróbb cuccot kell bedobni, azért döbbenet, hogy 1 éjszakát alszunk ott és ööö... 4 db táskánk van, ebbõl 1 bazinagy bõrönd és 1 utazótáska. Nem bízok semmit a véletlenre... Viszem pölö az egész gyógyszerkészletünket, ami egy reklámszatyornyi. Meg ilyenek... Ja, és a kispárnámat még el se raktam, pedig viszem azt is.

Ma griileztünk, voltak sógornõmék, jó volt, Abigél megint és még mindig szenzációs! Hát, édespofa, nna. Gyerkõk is nagyon szeretik, Hanna nagyon szívesen babusgatja, de Ármin is ott sertepertélt körülöttünk mindig.

Most pedig lépek.

A bejegyzés trackback címe:

https://emmamama.blog.hu/api/trackback/id/tr15974120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása