Érdemben is jelentkezem, nem csak a háttérbõl, a blog szét- illetve összebarmolásával... Nem jutottam semmire, hátteret szerettem volna változtatni, de nem ment, mint az ábra mutatja, végülis már nem bánom. Így is ráment egy délutánom meg 2 éjszakám, ahelyett, hogy valami értelmessel töltöttem volna az idõmet. Mondjuk alvással. Úgyhogy marad a buborékos dizájn, amirõl mindig elsõ blikkre azt gondolom, mosogatólében ázó tányérok...  Frajd Zsiga bácsi biztos messzemenõ következtetéseket vonna le ebbõl, pedig nem is tudja, hogy van mosogatógépem. Vagy lehet, épp ezért... Tudattalanom mosogatni kíván, mondaná. 

Ááá, namindeggy.

Kölkek köszönik, jól vannak, ma délelõtt olyan jól eljátszottak itthon, szétbontották a lakást, de nem baj. Ilyenkor gondolom azt, hogy mégse kellene kipaterolni a játékok egy részét, mert idõnként sorra kerül mind. De az ovi két csoportjában nincs ennyi kacat, az is biztos.

F. ma is anyóséknál korlátol, mi ma is elmegyünk anyumékhoz, de viszek munkát magammal, mert itthon nem haladok... és hétfõn lapzárta, és nagy anyagot kell írnom, és pénteken Paksra megyünk anyagbeszerezni, szombaton grillezünk, és vasárnap elutazunk, ésésés... Nem lesz idõm megcsinálni és megint elúszok vele.

Van egy jó hír, aminek egyébként nem örülnék, de most igen: 35 fok körüli hõket mond a pesti ember vasárnapra-hétfõre. Juhéjj!  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emmamama.blog.hu/api/trackback/id/tr135974126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása