Szóval, az borzasztó, hogy még mindig nem tudok egy bejegyzésen belül írni is meg képeket is feltölteni... Ááá, béna szõke tyúúúk vagyok, nna.

Ármin közben felkelt, de elvannak Hannával, addig még írok.

Medencéztünk kint a kertben, arról is lesz fotódokumentáció, minnyá... tegnap itt voltak sógornõmék Abigéllel, volt ám pancsolás! Az a kiscsaj egy vízicsibe.

Ármin sztrájkba lépett: nem hajlandó anyóséknál maradni, pedig már több alkalommal is egész napokat töltött ott, mikor nekem dolgoznom kellett, délután ott is aludt a papával, jól érezte magát. Aztán bekattant neki valami, és most már arra is alig hajlandó, hogy kiszálljon az autóból, vagy a bicikli ülésébõl, ha odaérünk anyõsék háza elé... Ellenberger Rozi mamát egyre emlegeti, mindig hozzájuk akar menni. Ma délután megyünk is. Csak elõbb fel kell számolnom az atomrobbanás utáni állapotokat itthon...

Délelõtt a szellõztetéssel kínlódtam, tegnap 40 fok volt - minyimum - kint, bent 27, és ez nekem sok, nem bírom, öregszem, na. Éjjel feltámadt a szél, átrendezte a kertet és a teraszt, szellõztetni óne, mert csapkodja befelé az ajtókat ablakokat a huzat. Nagy nehezen sikerült 24 fokra hûtenem mégis a kérót, de, miután becsuktam a bejárati- és az erkélyajtót, fél órán belül ismét 26 fokot mutatott a hõmérõ... Hát, evvan, nyár van, slusszpassz, nemtok micsinálni.

Majd folytköv, most mennem kell csihuhúzni.

A bejegyzés trackback címe:

https://emmamama.blog.hu/api/trackback/id/tr195974143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása