emmamama 2009.07.25. 13:04

Halihóóó!

Megint itt.

Ármin alszik, kaja fõ, Hanna babázik, F. anyóséknál korlátol. Vagyishogy korlátot csinál. Ma és holnap is. Éljeeen a hétvégeee...

Amíg van egy kis idõm, írok ide bele most.

Ööö, mi is történt a múlt héten?

Jah, hát az, hogy rájöttem, teljesen hiábavaló Ármin beszédfejlõdésérõl - vagy nem fejlõdésérõl, ahogy vesszük - feljegyzéseket készítenem, mert ad 1: nem gyõzöm, mert rohamléptelben halad; ad 2: nem tudom visszaadni a hangzást. Még fonetikusan sem. Az meg, hogy leírtam a múltkor is, hogy mondja, kukorica, az nem is úúúgy van, mert azt mondja valahogy, hogy kukkoja... A többi mondjuk stimmel. De tegnap itt volt Abigél, namost ezt a nevet úgy ejtette, hogy rá fél percre már én se tudtam felidézni... Nah, szóval hiábavaló a jegyzetelgetés, de Ármin mond mindent mostmár, bár sokszor anyja se érti... Az érdekesebbeket azért majd beírom.

A hét legérdekesebb programja az volt, hogy apum elvitt minket a határba a kombájnokhoz, azóta Ármin minden reggel arra kér, hogy menjünk traktort nézni... Következõkben teszek képeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://emmamama.blog.hu/api/trackback/id/tr195974149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása