emmamama 2013.08.31. 11:24

Történések

Vége a nyári szünetnek... :( Ma lesz az évnyitó. Hanna is mond verset. Nagyon nem szeretne iskolába menni. Ármin meg óvodába nem szeretne menni. Pedig még fel se fogta igazán, hogy a legjobb barátja, Bence, már nem lesz vele, suliba megy, és Viktorka is, akivel az utcán szokott õrültködni játszani.

Álmos se fogja szeretni, hogy nem lesznek itthon; már látom magam elõtt, hogy egész délelõtt  keresi õket.

És én se szeretném, de ezt egyelõre jól titkolom. Jó volt velük itthon. Igaz, hogy Ármin egész nyáron anyumnál volt, ment, mint a mérgezett egér, de ez a kis reggeli hármas mindenképpen hiányozni fog. Felváltja az "idillt" a kapkodás majd.

Hanna egyébként abbahagyta a futást. Eddig tartott a lelkesedése. Viszont elkezdte a táncot újra, a múlt héten lett vége a tánctábornak itthon, tegnap is volt egy próbájuk (és olyan ügyes volt... ), a jövõ héten pedig tûzvirágos beiratkozás lesz. Úgy tûnik, úgy, mint tavaly, mindkét helyre tud majd járni és ennek nagyon örül.  

Most épp barátnõzik. És Álmos is. Tök jó ez: a gyerekkori barátnõmmel szinte egyszerre szültük a piciket, és most kihiztiszték maguknak, hogy hadd maradjanak együtt játszani.  Eszter és Álmos. Hanna meg Zsófival görkorizik. Jó is ez. (Ármin is jól elvan Zsófival, szereti, amikor itt van, mert lehet "húzni". Egyfolytában szekálják egymást. Õ most egyébként itthon az apjának segít füvet nyírni.

Komolyan, lassan leltároznom kell, hogy melyik gyerek merre jár...

De most megyek lángost sütni.

A bejegyzés trackback címe:

https://emmamama.blog.hu/api/trackback/id/tr435973198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lucifer* 2013.09.02. 22:35:16

Csippelni kell lassan már a gyerekeket..:D:D

emmamam 2013.09.03. 10:20:32

Igen. :D (Előfordul, hogy elgondolkodom, beletettem-e Álmost a biciklim gyerekülésébe, amikor elindultunk valahova... :P)
süti beállítások módosítása