emmamama 2010.08.20. 07:55

Ünnep

 
***
 
Ha minden jól megy, ma délután bemegyünk Paksra, a Duna-parton lesznek hagyományos rendezvények. Fellép a Tûzvirág Táncegyüttes, imádom, Hanna még nem látta õket, de nagyon fogja szeretni, tudom. :) Mivel Ármin képtelen huzamosabb ideig egy helyben ülni, ezért úgy gondoltuk, õ majd addig sétálgat az apjával, rengeteg a látnivaló. Idén az ismert okok miatt nem lesznek neves fellépõk, "csak" helyiek, és nem lesz tûzijáték sem, de fene bánja. :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://emmamama.blog.hu/api/trackback/id/tr745973697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ildi 2010.08.20. 09:21:06

Az országban rendezendõ összes mai tûzijáték árát odaadnám az éhezõ gyerekeknek meg azoknak, akiknek a víz elvitte az egész életének munkáját. Szerintem sokuk helyzete rendbe jönne ettõl a pénztõl... A Duna-átúszást viszont ne várjátok Pakson ma, mert elmarad, hiteles és elsõdleges forrásból tudom ;)

Emma 2010.08.20. 09:46:42

Ildi, itt is ezért nem lesz tûzijáték, és az országban még nagyon sok helyen. :) nagyon díjazom egyébként ezt én is. Dunaátúszást nem terveztük. :D
süti beállítások módosítása