Nekem az volt a legnagyobb ajándék ezen a napon, hogy Ármin megtáltosodott. Végigülte, igaz, anyukám mellett a templomban a 1,5 órát egy mukk nélkül (a hittanosok, így Hanna is, adtak mûsort, de volt keresztelõ és istentiszelet is persze), a végén pedig kezet fogot az esperessel.

 

És virágot adott nekem, sõt, anyósomnak, anyukámnak és még a dédinek is, hozzá oda is hajolt, hogy megpuszilhassa. (Puszifóbiás egyébként, mint az anyja ) Megosztotta a jégkrémét a testvéreivel, segített nekem porszívózni... Nem ismertem rá. Ma reggelig tartott az idilli állapot, mert jött a menetrend szerinti nemakaromeztaszandált, nemakaromeztanadrágot stb. hiszti. De nem baj, még tart a tegnapi ámulat.

***

Mostanában Álmos rászokott arra, hogy este a kettõ nagy közé bújik és úgy alszanak el, együtt:

 

***

Apjuk este megmérte a nagyokat. Hanna 27 kg, Ármin 24. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://emmamama.blog.hu/api/trackback/id/tr155973246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anix 2013.05.19. 08:51:31

Megzabálnivalók!!! :)
süti beállítások módosítása