Álmocska egyre többet "beszél". (A szó erõs túlzás, hisz lassan 2 éves, és jóformán anyja se érti... Mondja õ, a maga kis babanyelvén mindent megmagyaráz, de a beszédtõl ez még igen messze van. )

Jelenlegi repertoárja: apa, anya (ugyanezt mondja Hannára is, árnyalatnyi különbséggel), mama, papa, Lejjiii (Levi) (ezek már régóta használt szavak), vau, ejje (gyere). Pár napja azonban felvette még a szótárába: papu (papucs), Ájjiii (Ármin), ejjejje (helyedre), amma (alma), gii (ki), nununu (amikor éhes, vagy szomjas ), aztán kábé ennyi egyelõre.

 

3 komment

Címkék: kép Bulcsú

A bejegyzés trackback címe:

https://emmamama.blog.hu/api/trackback/id/tr615973249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Zora- 2013.05.18. 11:24:54

Pistikém is elmúlt 2 ,mire elkezdett igazán beszélni,-addig pár szó-,azóta viszont be nem áll a szája! :D

Ildi a szomszédból 2013.05.19. 10:52:30

Bálintkám is dumálgat már :) Az ő nyelvén, tök érthetetlenül egész nap szövegel, néhány szót mond érthetően - vagyis én értem :) Anya, Ata (apa), vava(kutya), cica, Dann(Dani), Dadnn(Dominikot hívja így :) ) Meg mutogat kegyetlenül, ha valami kell neki.
süti beállítások módosítása