emmamama 2010.06.14. 07:49

Hétvége

Zsúfolt hétvégénk volt. :D

Szombat délelõtt eljött Abigél és sógornõm. A kiscsaj még mindig fenomenális és hihetetlenül jópofa. (Sógornõm állítása szerint igen rossz is, ezt itt nálunk nem mutatta a kis hölgy, ettõl függetlenül elhiszem neki. ;-) :D ) Hanna szereti nagyon "gardírozni" (delüke szó... lehet nem is így van... mindegy), vitte utána a kalapját, epret szedett neki, körülugrálta.

Alul a múlt hétvégén készült fotók láthatók. Akkor sokkal hûvösebb volt...

A fiatalúr újabban utálja, ha fényképezem, de azért csináltam egy sorozatot.

A gyerekeim felavatták a medencét.

Este Ritabarátnõmékhez voltunk hivatalosak halászlézni; szomszédaink is ott voltak. A halászlé fantasztikus volt, apjukom nem tudom, hány tányérral evett belõle, de a hatodiknál abbahagytam a számolást... :) Sütött barátném nagyon finom túrós-, meg almásrétest is. Míg mi beszélgettünk, a kölkek felfordították szegénynek bent a lakást és behordták az összes létezõ homokot... De õ nagy türelemmel viseltetett irántuk.

Zsófinak is van medencéje, kölkek belegázoltak. Kihúzták a dugóját is, kisebbfajta árvizet okozva, illetve, szomszédZsófi (aki, mint égetõ tûz ) rendszerint a szélét taposta, így nem sok víz maradt a medrében. Azért a játékhoz ennyi is elég volt.

Vasárnap életünkben elõször - csoda, mert csak 10 km-re van innen - bementünk a paksi strandra, ugyancsak Ritáékkal, és Abigél is ott volt sógornõmmel. Jót fürödtünk, meg lángosoztunk, meg jégkásáztunk, meg beszélgettünk ismét; képek nincsenek, mert nem mertük vinni az apparátot. Az mindenesetre bebizonyosodott újra, hogy gyerekeim vízicsibék ugyan, mert imádják a strandot, csak a szemüket ne érje víz... Nyuszik. Ármin a nagy ugrabugrálásban egyszer megbillent és pillanatra lebukott a víz alá, hát olyan üvöltést rendezett, hogy még.

Ma pedig megkezdõdött a visszaszámlálás; csütörtökön megyek vissza dolgozni, el kell rendeznem néhány dolgot itthon elõtte; délután pedig ("kissé" megkésve ) a 3 éves státuszvizsgálatra kell vinnem Ármint, élmény lesz ebben a melegben, két gyerekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://emmamama.blog.hu/api/trackback/id/tr475973757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thalia 2010.06.14. 18:40:24

Milyen klassz medencék, belehuppannék én is, csak az összes víz kijönne, hihihi! :) Nagyon jó kis képek!

Emma 2010.06.14. 18:57:01

de lökött vagy! :D
süti beállítások módosítása