Tegnap Ármin kikapott.

Nemkicsit, de nagyon.

Történet a következõ. (Gyengébb idegzetûek ne olvassák...)

Szerdai nap a táncé,  ami azt jelenti, hogy Hannát és Noémit visszük Paksra, aztán ûrtempóban vissza, mert a paksi táncnak akkor van vége, amikor a szentgyörgyi kezdõdik... Zsófi "néni" nem bánja a késést, de ennek ellenére finoman fogalmazva is sietõs a készülõdés (táncosruhale utcaifel, stb.) és a visszafelé út. Most bonyolította a helyzetet, hogy Ármin is velünk óhajtott jönni. Nem is volt vele gond, egészen a hazajövetelig. Bepattant az autóba és a hátsóközépsõ ülést el is foglalta rögtön, de ez azzal járt, hogy nem tudtam a lányokat bekötni tõle. És az Istennek sem volt hajlandó elhagyni a trónját, "nemszállokki" közölte, összefonta a karjait a mellkasa elõtt és felvette a bulldogábrázatot. 

-Debizonykiszáááálsz!

-Nemszállok!

-Dekiszááááááállssssz!

-Nem! - ment volna a végtelenségig, de aztán megfogtam a grabancánál, kirántottam az ülésbõl, aztán, mivel folyamatosan bírkózott a helyéért, beszorítottam az ülések közé, hogy a lányokat be tudjam csatolni...Ármin kínlódott, rúgdalózott amennyire tudott, anyukákapukák a parkolóban gondolom azon agyaltak, hogy a rohammentõt hívják kényszerzubbonnyal felszerelve hozzám, vagy a kolleganõimet a gyerekjóléti szolgálattól Árminhoz.

Végül nagy nehezen mindenkit becsatoltam, Árminhoz volt még néhánykeresetlen szavam, Noémit "megnyugtattam", hogy nálunk ez a cirkusz rendszeres, és elindultunk. A nap további részében ment minden, mintha mi sem történt volna (jah, 17:23-ra oda is értünk a 17:00-kor kezdõdõ vadrózsás próbára )

Aztán apja délelõtt elmesélte, hogy reggel oviba menet kifaggatta Ármint, mi is történt tegnap (miután reggel elõadtam neki a verziómat).

- Hallom, kikaptál tegnap.

- Ühüm.

- Miért kaptál ki?

- Hát azt nem tudom.

- És mit csinált anya?

- Megnyugodott.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emmamama.blog.hu/api/trackback/id/tr65973173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lucifer* 2014.01.23. 17:18:43

Enyje.. :p :D:D Én egyre emlékszem hogy kaptam anyucimtól... Szerintem ő nem nyugodott meg hirtelen még akkor..:D:D

emmamam 2014.01.23. 17:23:14

Én se nyugodtam meg... :D

Lucifer* 2014.01.23. 17:24:47

höö.. akkor mit verekedtek? :o :p

vilmácska 2014.01.23. 18:25:07

Nekem anyukám akkor verte el a sejhajom, amikor 6 évesen elcsavarogtam és nem értem haza időben. És még hazudni is megpróbáltam, szóval akkor egyszer jól kiporolta a nadrágom, én a szobámban bömböltem, ő meg a konyhában utána. %mrgreen% Többé nem csavarogtam, csak felnőttként. ;)

emmamam 2014.01.23. 19:15:03

Akkor te jó kislány voltál... :) Árminnal sokszor előfordult, hogy nem ért haza időben, apja kereste bicajjal a faluban, meg telefonon a haveroknál, de ezért nem kapott ki, illetve megszidtuk, és annyi... Az a baj, hogy annyi rosszaságot csinál, hogy egyfolytában üthetnénk; nagyon ritkán és egyre ritkábban kap ki, de tegnap elszakadt a cérna.

emmamam 2014.01.23. 19:15:44

... én sose kaptam ki... és Hanna se... azért furcsa nekünk Ármin. Persze, Álmost se kell félteni... %mrgreen%

Lucifer* 2014.01.23. 19:21:11

Én nem árulom el miért kaptam ki..:p:D

szederke 2014.01.24. 15:50:31

az én fiam egyfolytában szekálta a 2 éves hugát... úgy jártunk,mint vilmáék... soha többé nem kellett megütnöm egyiket sem.elég volt ha "csúnyán"néztem :)

emmamam 2014.01.26. 18:31:18

Lucifer, ne is mondd... :D Szeder... Bárcsak nálunk is elég lenne ez... :)
süti beállítások módosítása