Hanna megkapta a félévi bizony(h)ítványát. Örömmel újságolta, hogy "csak" 3 négyese van, igen, csakhogy mindhárom a fõ tantárgyakból (matek, környezet, nyelvtan ). Nem baj, még mindig azt mondom, rosszabb ne legyen. Irodalomból remekel, de iszonyatosan figyelmetlen, szórakozott. Gondolom, ezért mondták a tanítónénik, hogy jobb is lehetne. Nagyon beteges, 44 napot hiányzott, legutóbb épp a múlt héten, mandula- és nyirokcsomó gyulladással volt itthon.

***

Ármin pszichonéninél tett látogatása - vagy nem az - nagy áttörést hozott a legnagyobb (nempublikus ) problémájával kapcsolatosan, úgyhogy boldogság van.

Valami miatt kb 2 hétig nem szeretett oviba járni, most újra szeret, egyedül megy sokszor, Marci barátjával sülve-fõve együtt vannak, szinte az egész hétvégét náluk töltötte. (Most pedig itt van nálunk 3 játszópajtás.) Szeptembertõl iskola, szerencsére Marci is megy, és nem bántam meg, hogy 1 évet itthon tartottam Ármint, a rajzai egyre szebbek, egyre több színt használ, egyre figyelmesebb, összeszedettebb, türelmesebb, puzzle-kat, nagy legóautókat rak össze.

***

Álmos szövegeit nem gyõzöm írni, többnyire a fészbúkra pötyögöm be. Biztos boldogok tõle az ismerõseim.

Néhány:

Hanna rongyokból ruhát szabott a játékszarvasnak, nehezen vitte az olló az anyagot. Álmos:

- Fájni fog!!!

- Kinek? A szarvasnak?

- Nem, a ruhának!

+++

- Ki kér gyerekpezsgõt?

- ÉÉéén iiis!

- Álmos, ezt nem szereted, csípõs.

- Kiflivel kérem!

+++

Álmos fürdik. Kiszól a kádból:

- Kéjek hokkit, fájik jábam! - Kérek zoknit, fázik a lábam.

+++

Ezt gyakran hangoztatja:

- Nem látok a szememtõl!

Egyre jobban érteni egyébként, mit mond. Énekel, versel, és számítógépen játszik, több gyerekeknek való játékban egyedül lépked szinteket. . Tényleg olyan, mint az öcsém.

A bejegyzés trackback címe:

https://emmamama.blog.hu/api/trackback/id/tr875973175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása