emmamama 2013.06.28. 08:05

Most jó

Jó, jó, de ez egy filmcím. ;-)

Tegnap délután elküldtem mamázni-papázni a gyerekeket, mert mióta nyári szünet van, nem bírtam rendesen kitakarítani. Gondoltam, közben megnézem (hallgatom) ezt a filmet. Nos, nem ment, le kellett közben ülnöm és néznem, pedig nem igazán szeretem a romantikus filmeket, ebben viszont volt bõven, mármint romantika. De volt benne más is. Kõkemény realitás némi cukormázba csomagolva.

Kicsit Édes november, kicsit Szerelem erejével, kicsit Bakancslista. 

Mivel nem tudom beágyazni, itt az elõzetes linkje...

 

6 komment

Címkék: videó

A bejegyzés trackback címe:

https://emmamama.blog.hu/api/trackback/id/tr495973216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vilmácska 2013.06.28. 11:18:45

megnéztem az előzetest. én nem bírom az ilyen filmeket, mindig zokogok :(

Lucifer* 2013.06.28. 11:39:35

%mrgreen%

itsme01 2013.06.28. 11:44:17

nem akarok én senkinek "beszólni" , mert én is elég érzelgős vagyok. biztos nehéz megnézni egy ilyen filmet sirás nélkül. nekem is nehezen menne. de addig jó, amig csak filmben látok ilyeneket ... évek óta beszélgetek nap mint nap azzal az emberrel, aki állandóan a szakadék szélén táncol egy - mondjuk már ki - halálos betegség miatt. most akkor az érzelgősségem miatt azt is hagyjam abba???? :o bocsi, de most nagyon felbactam magam

itsme01 2013.06.28. 11:49:38

Emma, ha ugy érzed, hogy bárki számára sértő lehet, amit irtam, töröld ki kérlek

vilmácska 2013.06.28. 13:13:49

Szerintem nyugodjon meg mindenki. Nem azt mondtam, hogy ha az élet ilyet sodor elém, ahogy 15 éve elém is sodorta, és azóta is nap mint nap ezzel élek együtt, hogy megfutamodom. Azt mondtam, hogy filmen már nem nézem, mert nem akarom jobban felzaklatni magam. Aki meg ideges, majd megnyugszik. :P

emmamam 2013.07.02. 13:47:20

Na, most keveredtem ide... Vilmácska, én is így vagyok vele, de romantikus gagyinak gondoltam, amit takarítás közben lehet sasolni, nos, nem az lett belőle. Bizonyos könyvekkel is így vagyok. Ez tök normális szerintem, hogy az ember a lelki nyugalma érdekében kerüli az ilyesmit, elég nekünk maga az élet, ugye. Lucifer ezt tudja. ;) :) :( Itsme, ne kapd fel a vizet :) Más az elkerülhetetlen, más az élet, és más a film, amit ha akarsz bekapcsolsz, ha nem akarsz, akkor meg nem. Itt, akik most írtunk, egyőnk sem olyan, hogy szőnyeg alá söpri a problémát és cserben hagyja, aki bajban van, legalábbis én úgy gondolom. Azon meg nem kell kiakadni, hogy nem mindenki mazochista és nem akar napokig egy film hatása alatt állni. :) Egyébként én igen ritkán törlök, te meg leírtad a véleményed, mi meg elfogadjuk mer intelligencsek vagyunk. :D Írj nyugodtan máskor is. ;-)
süti beállítások módosítása