emmamama 2011.12.25. 08:36

Készülõdés

Így hangolódtunk a karácsonyra:

Hanna mûve; a suliban alkotta.

Ez egy kakukktojás; együtt játszanak. Álmos odagurult a nagyokhoz, mert nem akart kimaradni semmibõl...

... a mézeskalács-sütésbõl sem, így kapott egy formát õ is. (Megcsócsálta, majd felhúzta a karjára. Nagggyon csinos volt benne. )

Hanna díszítette az összeset.

A végén Ármin is besegített, közben eszegette a dekorációt.

Végeredmény (vagyis, ami látszik belõle).

Tegnap este szépen lezajlott a szokásos, közös családi szenteste, miután "Jéézuska" feldíszítette a fát és becsomagolta az ajándékokat. Volt nagy-nagy öröm, sok ajándék, beszélgetés, vidámság, de sajnos nem maradtak sokáig a vendégek, mert Álmos jelezte, hogy aludnia kellene... (Képek késõbb.)

De, hogy ne legyen minden fenékig tejfel: Ármin beteg lett. Nagyon. Ugat (szó szerint; így köhög ugyanis) és lázas, egész éjjel nem aludtunk, ültem mellette, fogtam a kezét. Ma a mamánál Abigéllel eltölteni tervezett nap helyett apja az ügyeletre viszi õkelmét...

A bejegyzés trackback címe:

https://emmamama.blog.hu/api/trackback/id/tr455973328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elikris 2011.12.25. 11:53:49

Emma,nagyon jók a képek!! Jobbulást a fiatalúrnak!!
süti beállítások módosítása